Lisleby FK

Fotball Fritid

Fotball Fritid er Lisleby Fotballklubbs aktivitet rett etter skoletid. Alle barn i barneskolealder er hjertelig velkommen til å delta i vår aktivitet, og man må ikke være medlem av fotballklubben for å delta.

Vi følger skoleruta og holder åpent tirsdager og fredager fra kl. 12.45 til kl. 16.00. Hos oss får barna god og næringsrik mat, leksehjelp og fysisk aktivitet.

Vi har egne kvalitative treningsøkter for de barna som ønsker å forbedre tekniske ferdigheter, vi har også keepertrening for de som ønsker dette.

All deltakelse er gratis. Barn som deltar over tid vil få treningsdress, t-skjorte, shorts, strømper og bag.

Vi holder til på Hemsen, 2. etasje i Klubbhuset på Lisleby Stadion.

Velkommen til alle!

Ved spørsmål, ring meg på mob: 957 79 006